Teamcoaching

Mensen vormen het hart van de organisatie!
Contact, vertrouwen en eigenaarschap zijn succesfactoren die er aan bijdragen dat een team op geïnspireerde wijze kan samenwerken en teamprestaties verbeteren. 

Ik geloof dat mensen die zich gehoord en gesteund voelen en goed in teamverband kunnen functioneren, tot betere prestaties in staat zijn.

Ik begeleid mensen in teams bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik steun ze om eerlijk en effectief te communiceren en daarbij echt contact met elkaar te maken, zodat samenwerking en teamprestaties verbeteren.  Ik kijk onder andere naar teampatronen, overtuigingen en schep helderheid, zodat denken en doen van de teamleden in beweging wordt gezet. Daarbij ligt de focus op wat werkt wel en welke krachten zetten ze dan in.  

Teamleden leren elkaar beter kennen, werken aan hun kwaliteiten en verbeteren hun communicatievaardigheden. Succesvolle teams voelen zich een geheel, delen dezelfde visie, zijn resultaatgericht, werken zelfstandig, zijn proactief en benutten elkaars krachten en talenten.

Situaties die om teamcoaching vragen zijn:

  • Optimaliseren van samenwerking.
  • Ontevredenheid en conflicten.
  • Veranderingen in een team of een organisatie.
  • Verstoorde communicatie.
  • Leren om constructief feedback te geven en ontvangen. 
  • Gezamenlijke visie en doelen bepalen.
  • Opzetten van nieuw te vormen team.
  • Effectief benutten en inzetten van elkaars talenten.

Werkwijze
Ik start met een oriënterend gesprek. Afhankelijk van de vraag zal dat met het team, de leidinggevende, of beiden zijn. Op basis daarvan zal ik een plan van aanpak op maat maken. Dat kan variëren van enkele workshops tot een heel begeleidingstraject met waar nodig individuele coaching. Door mijn ervaring als coach te combineren met mijn eerdere werkervaring met het begeleiden van complexe processen en projecten, kan ik me goed inleven in de vraag van zowel een individu als een bedrijf.

Contact?

 Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op 

10 + 11 =

Contact

Karlijn van Beest
info@karlijnvanbeest.nl

KvK 78014980