Coaching en counseling

Wanneer je in je leven ergens vastloopt of je juist verder wil ontwikkelen,
dan kan het fijn zijn wanneer iemand je daarbij helpt.

Wat ik doe…

Oprecht geïnteresseerd, doortastend en betrokken. Met inlevingsvermogen, diepgang en een gezonde dosis humor, coach ik je bij levensvragen. Ik begeleid je om met jezelf in contact te komen. Zodat je met meer zelfbewustzijn verder gaat en krachtiger in het leven staat.

Samen met jou onderzoek ik je gevoelens, je gedachten en lichaamssignalen, die je allemaal wat te vertellen hebben. Zo help ik je inzicht te krijgen in de bestaande situatie en maken we ruimte voor verandering. We gaan opzoek naar mogelijkheden en oplossingen.  

Ik help je bij het ontwikkelen van bewustzijn, zodat wat je nog niet weet in je bewustzijn komt. Daarbij ontdek je hoe je steun uit jezelf kunt halen. En op je eigen kracht kunt vertrouwen, zodat je dichter bij jezelf blijft én kunt blijven groeien.

Je kunt bij mij terecht met vragen en uitdagingen op allerlei levensgebieden. Leefstijl, stress, burn-out, hoogsensitiviteit, rouw en verlies. Maar ook groei, persoonlijke ontwikkeling, in je kracht staan, meer zichtbaar zijn, ontdekken wat je wilt, balans vinden en positiever in het leven staan.
Wat het ook is, je hoeft het niet alleen te doen!
 

Hoe ik het doe…

Emoties, gevoelens en lichamelijke signalen zijn in mijn ogen waardevolle prikkels van een dieperliggend verlangen naar verandering. Ik geef je mijn volledige aandacht en creëer een veilige ruimte waarin ik met je de betekenis van die prikkels kan onderzoeken en we er met open nieuwsgierigheid ernaar kunnen kijken.   

Ik heb een holistische kijk. Dit betekent dat je lichamelijke- en geestelijke gesteldheid, erfelijke factoren, je omgeving en je leefstijl invloed op elkaar hebben. Het geheel ervan maakt wie je bent en wat je voelt. Daarom begeleid ik je om met alle lagen van jezelf in contact te komen. Jouw verhaal en levensvragen worden helder en je krijgt alle ruimte om je gevoelens, gedachten, emoties, lichaamssignalen en overtuigingen te verkennen.  

Jij staat centraal, ik begeleid je op een manier die past bij jou, zodat jij het gewenste resultaat bereikt en de stappen kunt nemen die je wilt. Door bewuste aandacht voor wat er van binnen leeft, voel je duidelijker wat je echt wilt, weet je wat je nodig hebt en wat je te doen hebt. Verandering gebeurt van binnenuit en in het hier en nu, niet in het verleden, niet in de toekomst. Je hebt niet in de hand wat het leven je brengt, maar je hebt wel invloed op hoe jij er tegen aankijkt en ermee omgaat.

Het is belangrijk dat ons contact goed voelt. Als er geen vertrouwen is, dan heeft coaching en counseling weinig tot geen effect. Daarom maken we eerst vrijblijvend kennis. Na de kennismaking volgt een eerste sessie. Een sessie duurt ongeveer een uur. Mijn ervaring is dat mensen al na enkele sessies verandering ervaren. 

 

Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en wil je graag begrijpen. Ik vind het geweldig om te coachen bij vragen op allerlei levensgebieden. In het bijzonder in relatie tot vitaliteit, omdat ik zelf heb ervaren wat een verrijking dat voor je kan betekenen. 

Contact?

 Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op 

13 + 7 =

Contact

Karlijn van Beest
info@karlijnvanbeest.nl

KvK 78014980