Tarieven

Particulieren
Het tarief voor Coaching en Counseling bedraagt per uur € 79 (exclusief 21% btw).

Bedrijven en organisaties
Afhankelijk van de vraag zal ik een aanbod op maat maken. 

Vergoedingen

Via werkgever
Organisaties en bedrijven hebben veelal een vitaliteitsbudget voor medewerkers. Dit kan ook voor coaching en counseling ingezet worden. Ook reserveert een werkgever vaak een opleidingsbudget per medewerker waar je wellicht gebruik van mag maken. 
Vraag je werkgever wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding.

Via de Arbodienst van uw bedrijf
In het kader van preventie, stress en burn-out kan coaching en counseling ook oplossing bieden. Dit vraagt wel afstemming met jouw bedrijfsarts. 

Via de belasting
Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten voor coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten, inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan wel gericht zijn op je loopbaan of je beroep. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. 

Via PGB
Als je beschikt over een Persoonsgebonden Budget (PGB) dan kun je in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Deze middelen kan je inzetten voor een coachtraject. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Contact?

 Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op 

13 + 15 =

Contact

Karlijn van Beest
info@karlijnvanbeest.nl

KvK 78014980